‘Hoe zorg ik dat ik niet meer steeds tegen dezelfde dingen aanloop in de communicatie met anderen?’ ‘Wat kan ik doen om te zorgen dat ik mij minder stoor aan die collega?’ ‘Hoe zorg ik voor een goede sfeer in mijn team?’ ‘Ik wil graag dat mensen anders op mij reageren; hoe zorg ik daarvoor?’ ‘Kan ik mijn persoonlijke effectiviteit vergroten?’

Beslissingen, uitdagingen, problemen; je komt dingen tegen die vragen bij je oproepen. Het zijn jouw vragen en jij weet de antwoorden, al voelt dat nog niet zo. Het kan moeilijk zijn, die antwoorden te vinden. Naar jezelf kijken, in alle openheid, is niet gemakkelijk. Hoe zet je je eigen gedachten op een rijtje? Daar komt coaching in beeld.

Ik begeleid je als onafhankelijke sparringpartner. Ik luister en vraag door, houd je een spiegel voor en geef je opdrachten. Daarbij hanteer ik diverse werkwijzen, zoals voice dialogue en mentaliseren, om reflectie te stimuleren. Zo vind jij inzichten die we samen vertalen naar mogelijkheden. Dit alles vanuit jouw persoonlijke drijfveren, talenten en kwaliteiten. Je leert jezelf een stuk beter kennen.

Over het algemeen help ik vooral mensen met werkgerelateerde vraagstukken. Ook teams komen bij mij voor teamcoaching.

Download hier


Testimonials

Ik vraag me nog steeds af waarom ik nu pas de stap naar coaching heb gezet, wat een verrijking is het om zicht te hebben op het effect van mijn gedrag. Ik snap nu waarom sommige interacties zo lastig verliepen en wat ik kan doen om dat anders te laten zijn.

Geen woorden voor… Dank je wel… Wat is het heerlijk om zelfvertrouwen te hebben gekregen.

Charlotte is confronterend en zet je aan het denken. Ze stelt nadrukkelijk alleen maar vragen en legt je dus niets in de mond. Hierdoor word je gedwongen naar jezelf te kijken en dingen onder ogen te zien. Ik vond dat erg prettig.