Menselijk
Men noemt mij warm, aandachtig, bevlogen en benaderbaar en daar ben ik blij mee. Ik prikkel, sta stevig in mijn schoenen en laat me niet voor de gek houden. Wel zo prettig als je een coach zoekt met wie je jouw ontwikkeling kunt vormgeven.

Ik begeleid je om dat wat in jou leeft, dat wat jij doet, in beweging te krijgen. Er ontstaat een sfeer van vertrouwen, ook doordat humor een rol speelt in mijn manier van coachen. Ik luister goed naar je en stel gerichte vragen. We kunnen snel de diepte in. Onze wisselwerking leidt tot verandering waar jij langdurig mee verder kunt. Coachingssessies zijn – wat mij betreft – momenten van oprechte ontmoeting en open communicatie.

Ontwikkeld
Ik heb professionaliteit hoog in het vaandel staan. Een goede opleiding vind ik heel belangrijk en daar besteed ik veel aandacht aan, onder andere met de post-hbo-opleiding Coaching van Adviesbureau Hoogendijk. Ook volgde ik de vierjarige opleiding Jungiaanse psychologie en ben ik gecertificeerd ACT coach. Mijn werkwijze baseer ik op kennis en ervaring. Ik investeer doorlopend in mijn eigen ontwikkeling, zodat ik als mens en als coach in beweging blijf.

Gecertificeerd
Als voorzitter van de NOBCO, de beroepsorganisatie voor beroepscoaches, zet ik mij in voor het gebruik van een helder, Europees uniform kwaliteitskeurmerk. Zelf ben ik geaccrediteerd Senior Practitioner Coach. Ik conformeer mij uiteraard aan de ethische gedragscode, de algemene voorwaarden en de klachtenprocedure van NOBCO. Lees meer over NOBCO op www.nobco.nl

Betrokken
Ik sta midden in de samenleving. Als Founder van Matchpoint lever ik een bijdrage aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken in de regio Amersfoort. Ook ben ik jarenlang bestuurslid geweest bij de Onthaasting en bij Holland Opera.

CoachNetwerk
Bekijk mijn profiel op CoachNetwerk