Werkelijk verandering in gang zetten en patronen doorbreken: dat kan ik.

Organiseert u een training over samenwerking, persoonlijk leiderschap of gedrag? Dan weet u dat de keuze voor de trainer bepalend is voor het succes van deze dag. Ik maak verschil, met oog voor de mens en visie op processen. Ik besteed veel aandacht aan persoonlijke effectiviteit, groei, ontwikkeling en zelfvertrouwen aan de ene kant en groepsdynamiek aan de andere kant.

De thema’s die ik aan de kaak stel, zijn: effect van gedrag, feedback, interpersoonlijke communicatie, samenwerken, groepsdynamica en effectieve communicatie.

Als trainer of spreker neem ik veel energie mee. Met humor speel ik in op wat er uit de groep komt. Improviseren met de casuïstiek die de groep aandraagt, doe ik graag en goed. Zo is elke training maatwerk en gaat iedereen naar huis met concrete handvatten en duidelijke inzichten.


Testimonials

Deze lessen werden heel persoonlijk en alles is/ was heel herkenbaar in eigen praktijk. Veel ruimte om lopende zaken uit de praktijk te bespreken en te oefenen.

Heel inspirerend. Top. Mag veel langer duren, zeer nuttig.

Jammer, dat we maar twee lesdagen van haar hadden. Zij geeft veel handvatten, om inzicht te krijgen in je eigen functioneren (zelfreflectie) en rol in een team.