Met een goede dagvoorzitter valt of staat een congres, seminar, bedrijfsdag of evenement. Graag neem ik de verantwoordelijkheid op me om de dag(en) in goede banen te leiden. Ook denk ik heel graag mee in een voortraject over het (online) programma. Ik ken een flink aantal uitstekende sprekers. Indien gewenst kan ik minder ervaren sprekers begeleiden bij het voorbereiden van hun verhaal en het met zelfvertrouwen neerzetten van hun presentatie.

Ik denk dat de combinatie van mijn energie, mijn zorgvuldige voorbereiding en mijn vermogen om mensen met elkaar te laten connecten waardevolle vaardigheden zijn om welke bijeenkomst dan ook te hosten als dagvoorzitter. Ik denk dat luisteren een van mijn meest ontwikkelde talenten is en die zet ik als dagvoorzitter veelvuldig in. Enerzijds om goed te luisteren (ook met mijn ogen) naar hoe een spreker valt bij het publiek en daar indien nodig op te anticiperen en zeker ook anderzijds door zorgvuldig te luisteren naar de spreker en een bruggetje te kunnen bouwen naar een eventueel centraal thema en/of een volgende of vorige spreker. Zo wordt het leuk om in het publiek te zitten.

De kracht van een goed evenement zit in de voorbereiding, graag denk ik mee met het ontwerpen van de dag(en) en het bouwen van een effectief programma met op het juiste moment het juiste type interactie (of juist niet). Als dagvoorzitter pak ik duidelijk de leiding, zonder dat het over mij gaat, ik zet de sprekers in de schijnwerpers (en niet mezelf). Met humor, interactie, inspelen op sprekers en actualiteiten houd ik de deelnemers betrokken en zorg ik dat ze op het puntje van hun stoel zitten.

Check beschikbaarheid