Menselijk
Men noemt mij warm, aandachtig, bevlogen en benaderbaar en daar ben ik blij mee. Ik prikkel, sta stevig in mijn schoenen en laat me niet voor de gek houden. Wel zo prettig als je een coach zoekt met wie je jouw ontwikkeling kunt vormgeven.

Ik begeleid je om dat wat in jou leeft, dat wat jij doet, in beweging te krijgen. Er ontstaat een sfeer van vertrouwen, ook doordat humor een rol speelt in mijn manier van coachen. Ik luister goed naar je en stel gerichte vragen. We kunnen snel de diepte in. Onze wisselwerking leidt tot verandering waar jij langdurig mee verder kunt. Coachingssessies zijn – wat mij betreft – momenten van oprechte ontmoeting en open communicatie.

Ontwikkeld
Professionaliteit heb ik hoog in het vaandel staan. Een goede opleiding vind ik heel belangrijk en daar besteed ik veel aandacht aan, onder andere met de post-hbo-opleiding Coaching van Adviesbureau Hoogendijk. Ook volgde ik de vierjarige opleiding Jungiaanse psychologie en ben ik gecertificeerd ACT coach. Mijn werkwijze baseer ik op kennis en ervaring. Ik investeer doorlopend in mijn eigen ontwikkeling, zodat ik als mens en als coach in beweging blijf.

Geaccrediteerd
Tot april 2020 was ik voorzitter van de NOBCO, de beroepsorganisatie voor beroepscoaches. Ik ben 10 jaar bestuurder geweest, waarvan 4 jaar als voorzitter. Een van mijn persoonlijke speerpunten was het Europese kwaliteitskeurmerk EIA. Zelf ben ik geaccrediteerd Master Practitioner Coach. Ik conformeer mij uiteraard aan de ethische gedragscode, de algemene voorwaarden en de klachtenreglement van NOBCO. Lees meer over NOBCO op nobco.nl

Omdat ik CRKBO geregistreerd docent bent, kan ik gebruik maken van een BTW-vrijstelling als ik voor jou een training verzorg.

Betrokken
Ik sta midden in de samenleving. Als Founder van Matchpoint leverde ik een bijdrage aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken in de regio Amersfoort. Ook ben ik jarenlang bestuurslid geweest bij de Onthaasting en bij Holland Opera.

Samenwerken
Samenwerken met anderen zet mijn ‘aan’, samen maak je grotere stappen, doe je meer zinvolle dingen en leer je van elkaar. Daarbij ben ik wel kritisch met wie ik samenwerk, het moet wel kloppen, iets toevoegen en gelijkwaardig zijn. Ik ben dan ook trots op de partijen met wie ik samenwerk.

Met Dentiva begeleiden we tandheelkundige praktijken met samenwerkingsvraagstukken en efficiënte praktijkvoering.


CoachCompanen is een samenwerkingsverband van gespecialiseerde en gekwalificeerde coaches. Samen bundelen we diverse specialisaties en kennis van sectoren – en hebben als gedeelde achtergrond het begeleiden van mensen en teams in veranderende organisaties. Wendbaarheid (van organisatie, mens en team) staat centraal in de vraagstukken die wij aanpakken.


Met veel plezier verzorg ik sinds enkele jaren incompany trainingen voor HR Academy. Samen met hen en haar opdrachtgever ontwikkelen we dan iedere keer weer op nieuw een training op maat, passend bij de opleidingsbehoefte, leervraag, situatie en doelgroep.


Bij ‘Mom Get a Grip’ begeleiden we vrouwen jong in hun moederschap met het zichzelf centraal stellen. In 6 dagdelen hebben we een dijk van een programma samengesteld waarin je leert om de regie op je leven terug te pakken.