Werkelijk verandering in gang zetten en patronen doorbreken: dat kan ik.
Organiseer je een training over samenwerking, persoonlijk leiderschap of gedrag? Dan weet je dat de keuze voor de trainer bepalend is voor het succes van deze dag. Ik maak verschil, met oog voor de mens en visie op processen. Ik besteed veel aandacht aan persoonlijke effectiviteit, groei, ontwikkeling en zelfvertrouwen aan de ene kant en groepsdynamiek aan de andere kant.
De thema’s die ik aan de kaak stel, zijn: effect van gedrag, feedback, interpersoonlijke communicatie, samenwerken, groepsdynamica en effectieve communicatie.

Als spreker en trainer neem ik veel energie mee. Met humor speel ik in op wat er uit de groep komt. Improviseren met de casuïstiek die de groep aandraagt, doe ik graag en goed; de interactie maakt het zowel voor deelnemers als mij zinvoller en leuker. Zo is elke lezing en iedere training maatwerk en gaat iedereen naar huis met concrete handvatten en duidelijke inzichten.

Onderwerpen waar ik goed mee uit de voeten kan en ervaren mee ben als spreker en trainer vind je hier terug.


Testimonials

Zo zeg, bij congressen zak ik toch wel vaak een beetje weg, niet bij deze spreker! Ze weet waar ze over praat, weet dat de onderbouwen met duidelijke theorie en ondersteund herkenbare casuïstiek. Geweldig ook dat ze zich duidelijk had verdiept in onze branche, dat in combinatie met een stevig verhaal en humor maakte dat ik op het puntje van mijn stoel zat en bleef zitten.

Deze lessen werden heel persoonlijk en alles is/ was heel herkenbaar in eigen praktijk. Veel ruimte om lopende zaken uit de praktijk te bespreken en te oefenen.

Heel inspirerend. Top. Mag veel langer duren, zeer nuttig.

Jammer, dat we maar twee lesdagen van haar hadden. Zij geeft veel handvatten, om inzicht te krijgen in je eigen functioneren (zelfreflectie) en rol in een team.